Bijbaantjes

Ben jij ook op zoek naar een bijbaantje om extra geld te verdienen? Onderstaand volgt een overzicht van bijbaantjes in leuke en aantrekkelijke wereld van Food & Feed in de regio Noordoost-Brabant.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaar zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeit tot een van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederlans. Onlangs is de Jumbo uitgeroepen tot Beste winkelketen in de categorie Supermarkten. binnen Jumbo Supermarkten kun je op verschillende manieren een extra centje bijverdienen, bijvoorbeeld als vulploegmedewerker. Lees hier meer over de beschikbare bijbaantjes bij Jumbo Supermarkten. 

 

Hutten Catering

Hutten is uitgegroeid tot een nationale toonaangevende culinaire dienstverlener die zich onderscheidt door het altijd meer aandacht geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Heb je naast je studie tijd over en zoek je voor zowel doordeweeks als in het weekend een passende bijbaan, dan is Hutten op zoek naar jou voor een functie in de exclusieve catering. Op de website www.werkenbijhutten.nl vind je meer informatie en kun je online solliciteren. 

 

Sligro

EM-TE Supermarkten is onderdeel van Sligro. In de diverse EM-TE supermarkten is men regelmatig op zoek naar weekendhulpen of vulploegmedewerkers. Indien je nadere informatie wilt over mogelijke functies of bijbaantjes binnen EM-TE Supermarkten kan contact opgenomen worden via telefoonnummer 0413-370953 of in de plaatselijke EM-TE Supermarkt.

In vakantieperiodes zijn er meer en meer diverse functies binnen Sligro beschikbaar. Meer informatie is te vinden op www.vakantiewerkbijsligro.nl.

.

Share