Vobra Special Petfoods

Contactgegevens
Adres: 
Marshallweg 4
Postcode: 
5466 AJ
Plaats: 
Veghel
Contactpersoon: 
dhr. H. Snijders
Telefoonnr: 
0413-229443
E-mailadres: 
info@vobra.nl
Website: 
http://www.vobra.nl

Vobra Special Petfoods is producent van kwalitatief hoogwaardige honden- en kattenvoeding. En dat al sinds 1932! Naast de eigen merken CaroCroc, CASA-FERA, Impress Your Dog, SANIMED, Wielco en Force1baits, biedt Vobra ook eindeloze mogelijkheden om uw eigen merk honden- of kattenvoeding te ontwikkelen. Door de verschillende productiemogelijkheden die Vobra aanbiedt (van het koud persen en extrusie tot toevoeging van vers vlees), zijn wij altijd in staat maatwerk te leveren voor onze klanten.

In het Brabantse Loosbroek startte de heer Piet van Krieken in 1932 met de productie van voeders voor landbouwhuisdieren. In 1963 nam zoon Gerard het bedrijf van zijn vader over. Hij zette het voort en noemde het Vobra.

In 1970 werd begonnen met de productie van honden- en kattenvoeding. De productie van voeders voor landbouwhuisdieren werd vervolgens langzaam afgebouwd. Vanaf 1975 werd er volledig overgegaan tot het produceren van voedingen voor honden en katten. Omdat Vobra zich volledig richtte op de productie van honden- en kattenvoeding werd er in 1984 een nieuwe fabriek gebouwd in Loosbroek met daarin de eerste extruder.

In 2001 werd begonnen met de bouw van een tweede fabriek, inclusief opslaghal, in Veghel. In mei 2002 was deze fabriek gereed en kon er ook in Veghel worden gestart. De locatie in Loosbroek bleef bestaan, waardoor er vanaf nu op twee locaties hoogwaardige honden- en kattenvoeding werden geproduceerd. In 2006 nam Vobra het bedrijf Wielco over. Wielco produceert geperste hondenvoeding en biedt daarnaast ook enkelvoudige en samengestelde vislokvoeders.

Inmiddels is Vobra Special Petfoods uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we trots op zijn! Vobra Special Petfoods heeft een lange en trotse geschiedenis met de productie van kwalitatief hoogwaardig petfood en produceert naast diverse eigen merken, voor vele tevreden Private Label klanten hoogwaardige honden- en kattenvoeding. Door ons geproduceerde producten vinden hun weg naar winkels over de hele wereld. 

Share

Netwerk