Unilever Nederland Foods Factories B.V. Sourcing Unit Oss

Contactgegevens
Adres: 
Molenweg 80
Postcode: 
5349 TD
Plaats: 
Oss
Contactpersoon: 
mevr. I. in 't Zandt (Human Resources)
Telefoonnr: 
0412-620111
E-mailadres: 
info@unox.nl
Website: 
http://www.unox.nl

Unilever Nederland Foods Factories B.V. is onderdeel van Unilever Benelux
Onze missie is vitaliteit toe te voegen aan het leven. Wij voorzien in de dagelijkse behoefte aan voeding, hygiëne en persoonlijke verzorging met merken die mensen helpen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen. Miljoenen Nederlanders gebruiken dagelijks onze producten. In Nederland is Unilever vertegenwoordigd met een groot aantal toonaangevende merken als Andrélon, Axe, Becel, Blue Band, Dove, Knorr, Ola, Omo en Unox.

Sourcing Unit Oss
In de fabriek in Oss worden producten gemaakt die in een groot aantal landen in Europa verkocht worden. Unox en Knorr zijn de leidende merknamen. Op verschillende productielijnen worden onder andere rookworsten, soepen en sauzen gemaakt. Er werken ongeveer 450 mensen in de fabriek. Het ‘kunnen groeien van mensen’ staat voorop. Er wordt gestreefd naar continue verbetering door gebruik te maken van Total Productive Maintenance methodes.

Lees meer over Unilever en Unox op www.Unilever.com, www.unilever.nl en www.Unox.nl

Voor HR-gerelateerde vragen (en sollicitaties) kunt u contact op nemen met onze HR business partner Ilse in ’t Zandt, e-mail: Ilse-in-t.Zandt@unilever.com

Voor consumenten vragen kan een e-mail gestuurd worden naar: info@unox.nl


 

Share

Netwerk