Tempo Team

Contactgegevens
Adres: 
Keizersgracht 14
Postcode: 
5611 GD
Plaats: 
Eindhoven
Contactpersoon: 
mevr. M. Maas
Telefoonnr: 
06-51862175
E-mailadres: 
mascha.maas@tempo-team.nl

Tempo-Team, een brede HR dienstverlener
Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook in de wereld waarin wij ons werk doen.

U kunt rekenen op een partij die haar verantwoordelijkheid neemt en wij zijn een organisatie met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze dienstverlening
Tempo-Team is met ruim veertig jaar ervaring specialist in flexibele arbeid. Met dagelijks ruim 35.000 flexwerkers aan het werk en bijna 300 vestigingen zijn we de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland. Daarnaast zijn we actief in België, Luxemburg, Duitsland en Portugal. Wij concentreren ons op de volgende vormen van dienstverlening:

·         Tempo-Team Uitzenden
Tempo-Team Uitzenden is specialist in het uitzenden en detacheren van flexwerkers in vele vakgebieden en branches. De juiste persoon op de juiste plek is een vanzelfsprekendheid en slechts het begin van de samenwerking. Uitzenden is allang niet meer ons enige antwoord op uw uiteenlopende HR-vraagstukken. Wel is het de vorm van dienstverlening die we al ruim 40 jaar tot in de finesse beheersen en die cruciaal is voor het draaiende houden van onze economie

·         Tempo-Team Professionals
U zoekt hoger opgeleid personeel. Voor een vast dienstverband, tijdelijk als ZZP'er of via detachering. Wat uw vraag ook is, het antwoord is Tempo-Team Professionals, specialist in het bemiddelen van hoger opgeleid personeel. Vakspecialisten die op betrokken wijze een bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie.

·         Tempo-Team Inhouse Services
Heeft u een sterk wisselende vraag naar grote aantallen flexwerkers met hetzelfde profiel? Tempo-Team Inhouse Services biedt u op uw locatie maatwerk in personele bezetting. Elke dag opnieuw. De basis van onze dienstverlening? Maximale personeelsefficiency, flexibiliteit en honderd procent aandacht voor onze klanten. We bewegen mee met uw business, in omvang én kennis. U bent altijd verzekerd van flexwerkers met de juiste papieren en competenties


·         Tempo-Team Employability
U wilt flexibiliteit in uw personeelsbeleid. Niet alleen als uw personeelsbehoefte stijgt, maar ook als u voor een of meer medewerkers juist geen werk meer heeft. Tempo-Team Employability haalt het beste uit uw mensen en daarmee uit uw organisatie. Dat doen we door het verbeteren van de interne mobiliteit, maar ook door het begeleiden van outplacement- en re-integratietrajecten. Maar we bouwen ook mee aan uw lange termijn strategie. Bijvoorbeeld door het stimuleren van bestaand talent in uw organisatie. Immers: wat u nu al in huis heeft, hoeft u straks niet meer te zoeken.


·         Tempo-Team Outsourcing
Tempo-Team Outsourcing houdt zich bezig met de activiteit ‘aannemen van werk’ en vertegenwoordigt hiermee de meest verregaande vorm van flexibilisering. Tempo-Team Outsourcing neemt arbeidsintensieve processen over waarvoor wordt afgerekend op het behaalde resultaat. Dit doen we door de inzet van eigen gekwalificeerd personeel en eigen leiding, toezicht en planning. We geven een resultaatverplichting af en zorgen voor volledige transparantie in kwaliteit, tijd en budget. U, als klant, weet dus vooraf wat we opleveren, wanneer en tegen welke prijs.

·         Tempo-Team Payrolling
Tempo-Team Payrolling is een zelfstandig onderdeel van Tempo-Team en een ervaren specialist in payrolling. Hierbij kunt u rekenen op de enorme kennis en ervaring van Tempo-Team, de tweede uitzendorganisatie van Nederland en HR-specialist bij uitstek. Tempo-Team heeft een vooraanstaande positie in de branches Financiële Dienstverlening, Food, Gezondheidszorg, Hospitality, Industrie, Logistiek, Overheid en Teleservice.

De Food-sector volgens Tempo-Team

De smaak van kwaliteit


Het speelveld van de Food sector verandert continue. Dankzij nieuwe technologieën, veranderende economie, meer regelgeving of kritischer consumenten. Tempo-Team begrijpt de dynamiek van uw branche en speelt daar op in. Met onze oplossingen garanderen we u een maximale schaalbaarheid van uw personeelsbestand. En om steeds voeling te houden met de branche maken we deel uit van toonaangevende Food netwerken als Food & Feed, Food Connection Point, Food Valley, InnoFood en ShaHRk.

Kennis is de sleutel

Natuurlijk selecteren we kandidaten niet alleen op hun instelling, maar ook op hun kennisniveau. Wij besteden veel aandacht aan het toetsen op die kennis. Kennis die ontbreekt, vullen we aan. Bijvoorbeeld met een E-learningstraject Voedselveiligheid HACCP of onze Food Safety card. Zo garanderen we dat – ook op productieniveau – het werk zorgvuldig en veilig wordt uitgevoerd.

U de wensen, zij de antwoorden

Tempo-Team levert niet alleen uitvoerende, maar ook leidinggevende mensen. Als u vaker behoefte heeft aan grote groepen productiepersoneel, kiest u voor Tempo-Team Inhouse Services. U heeft dan uw eigen Tempo-Team vestiging binnen uw organisatie. Zo kunnen we anticiperen op uw personeelsvraag en extra snel reageren op de actualiteit. Naast de behoefte aan lager opgeleide mensen, zien we ook een groeiende vraag naar hoger opgeleiden. Die vraag beantwoord Tempo-Team Professionals graag voor u.

Outsourcing

Met Tempo-Team Outsourcing besteedt u complete productielijnen aan ons uit. Wij zorgen dan niet alleen voor gekwalificeerd personeel, maar ook voor toezicht, leiding en planning. Dat doen we op basis van een prestatiecontract met vooraf vastgelegde afspraken over kwaliteit, einddatum en kosten. En natuurlijk nemen wij resultaatverantwoordelijkheid.

Share

Netwerk