Royal Canin Nederland

Contactgegevens
Adres: 
Mountbattenweg 17
Postcode: 
5466 AX
Plaats: 
Veghel
Contactpersoon: 
dhr. D. Cordes
Telefoonnr: 
0413-318418
E-mailadres: 
info@royalcanin.nl

Kennis van en Respect voor het Dier
Het respecteren van een dier begint met de kennis over het dier. Royal Canin loopt qua kennis voorop, onder meer dankzij de dagelijkse contacten met fokkers en dierenartsen die gespecialiseerd zijn in de voedingsleer. Maar ook dankzij de eigen waarnemingen van wetenschappelijke medewerkers aan het Onderzoeksinstituut van Royal Canin. Dankzij deze grondige werkwijze is Royal Canin de voorloper op het gebied van voeding. Royal Canin verspreidt deze kennis door middel van naslagwerken als de Encyclopedieën van de Hond en de Kat, praktische gidsen over fokken, opvoeden, ziekten en het boekje over voedingsstoffen, welke terug te vinden is in de voedingsbibliotheek elders op deze website.

Al meer dan 40 jaar leeft Royal Canin de fundamentele principes na. Royal Canin gaat uit van de anatomische en fysiologische bijzonderheden van de hond en kat. Hiermee staat de hond en kat centraal en respecteert Royal Canin hun werkelijke nutritionele behoeften. Royal Canin past als zodanig haar voeding optimaal aan. Pas in 2e instantie wordt gekeken naar wat de honden- en kattenbezitter belangrijk vindt.

Royal Canin is in 1967 opgericht door een dierenarts in Frankrijk. Het hoofdkantoor en de campus met kennels en catteries is dan ook gevestigd in Zuid-Frankrijk.

Onbetwistbare pionier op het gebied van gezonde voeding
Al meer dan 40 jaar is de opvatting over de voeding van Royal Canin helder, dankzij een onafgebroken trouw aan de principes: "Kennis en Respect". Sinds de oprichting in 1967 van Royal Canin hebben de dierenartsen en voedingsspecialisten grote vooruitgang geboekt op het gebied van honden- en kattenvoeding. Hieronder een overzicht met een aantal belangrijke ontwikkelingen van deze vernieuwingen.
 

Share

Netwerk