Otter Westelaken

Contactgegevens
Adres: 
Hoofdstraat 2a
Postcode: 
5461 JE
Plaats: 
Veghel
Contactpersoon: 
mevr. K. Oosterom
Telefoonnr: 
0413–344477
E-mailadres: 
k.oosterom@owub.nl

Otter-Westelaken.... …natuurlijk echt
Otter-Westelaken, opgericht in 1987, heeft inmiddels bijna 25 jaar ervaring met het selecteren, uitzenden en detacheren van medewerkers op uw werkvloer. Het onderscheidende is al direct merkbaar vanwege het ‘full-service’ programma. In de wetenschap dat extra handen voor u een eerste stap is, weet Otter-Westelaken zich vooral te richten op een brede ontzorging voor u én uw medewerkers. Otter-Westelaken kan zich met zo’n 16 vestigingen dan ook een nationale speler noemen waarbij Brabantse waarden en Veghelse zakelijkheid elkaar naadloos aanvullen.

Als van oorsprong Veghels bureau, heeft u aan ons een krachtige en deskundige gesprekspartner. Op het gebied van bemiddeling in (tijdelijk) personeel hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Otter-Westelaken kent de markt. We weten welke gespecialiseerde kennis daarbij van belang is en we hebben, ook voor u, de juiste krachten in huis die uw bedrijf (tijdelijk) kunnen versterken. We richten ons vooral op kwaliteit, vakkennis en goed persoonlijk contact.

Binnen Otter-Westelaken heeft u een vast aanspreekpunt. Iemand die weet wat er op de werkvloer heerst en uw belangen behartigt maar ook die van de uitzendkracht. Kortom, een intercedent(e) die zich bezighoudt met beide belangen zodat er optimaal op elkaar ingespeeld wordt. Wij werken snel, eerlijk en efficiënt. U heeft aan ons een betrouwbare, degelijke en sociale partner.

De arbeidsmarkt is sterk veranderd en nog steeds aan verandering onderhevig, daarom zullen we er ook op een andere manier voor moeten zorgen dat onze opdrachtgevers over de juiste kandidaten kunnen beschikken.

Duurzaam en oog voor de toekomst
Dit doen we onder andere door scholing en opleiding van kandidaten. Door onze goede contacten met ROC’s en opleidingscentra in de regio zijn wij in staat om snel te schakelen en om mensen in groepsverband of individueel te trainen, op te leiden of een opfriscursus aan te bieden. Wij hechten veel waarde aan het belang van scholing. Allereerst om de functie goed en veilig uit te kunnen voeren maar ook om breder inzetbaar te zijn. In tijden van recessie bieden wij onze flexkrachten dan ook regelmatig de mogelijkheid om zich te scholen.

Op technisch gebied zijn wij aangesloten bij Vakgilde, hierbij nemen wij deel in het landelijk opleidingstraject voor jonge technici. Tevens werken wij al nauw samen met Kenteq, Stichting Hout en Meubel en Ecabo, uitbreiding met andere kennis- en adviescentra behoort zeker tot de verwachte mogelijkheden.

Onze speciale recruitment afdeling houdt zich bezig met werving en selectie van (potentiële) BBL kandidaten. Wij willen jongeren stimuleren om in ieder geval een niveau 2 diploma te behalen en hopen dat ze nadien doorgaan voor een niveau 3 of 4. BBL leerlingen worden door ons begeleid en indien nodig en mogelijk gekoppeld aan een Otter-Westelaken mentor om zo kennis te behouden en kwaliteit te kunnen blijven leveren.

Tevens blijkt binnen diverse bedrijven behoefte te zijn aan Oost Europese medewerkers, hierin kunnen wij ook voorzien. Wij zijn gespecialiseerd in het tewerkstellen van medewerkers die afkomstig zijn uit Polen en Duitsland.

Met een eigen recruitmentkantoor in het zuiden van Polen, en dedicated afspraken met overige suppliers blijven kwaliteit en legaliteit geborgd. De flexkrachten worden geworven en geselecteerd aan de hand van functieprofielen. Daarnaast dragen wij zorg voor een goede begeleiding van de flexkrachten en verzorgen wij een adequate huisvesting. Wij zorgen onder andere voor het vertalen van werkinsructies en/of veiligheidsvoorschriften en begeleiding op de werkvloer door ‘native speaking jobcoaches’. Kortom, voor de inzet van buitenlandse medewerkers regelen wij voor u en de flexkrachten alles van A tot Z

Blijvend samen voeden
Van Otter-Westelaken kunt u een flinke meewaarde verwachten. Onze flexwerkers worden nauwkeurig getoetst aan vele criteria. Daarbij gaat het om algemene vaardigheden, kennis en ervaring, inzet en passie, behoefte tot zelfontplooiing en vele andere zaken zijn daarbij van belang. Uiteraard is er ook alle aandacht voor de criteria en verwachtingen die u bij ons kenbaar heeft gemaakt. Otter-Westelaken is VCU- gecertificeerd en zorgt voor goed geïnformeerde flexwerkers op het gebied van veiligheid. De overdracht van wederzijdse kennis en informatie maakt u en ons sterker waardoor resultaten meetbaar zijn te zien op iedere werkvloer. Daarnaast informeren we de medewerker natuurlijk over wat werken voor Otter-Westelaken en u nu eigenlijk betekent. Over salariëring, sociale verzekeringen, pensioen, vakantie en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

U heeft er geen omkijken meer naar. We maken het samen!

Share

Netwerk