Mars Nederland

Contactgegevens
Adres: 
Taylorweg 5
Postcode: 
5466 AE
Plaats: 
Veghel
Contactpersoon: 
Afdeling Corporate Affairs
Telefoonnr: 
0413-383333
E-mailadres: 
contact@nl.mars.com

Mars Nederland B.V.

Het succes van Mars is met name het succes van mensen. In Nederland zorgen ruim 1450 medewerkers voor dit succes. In Veghel werken 1200 en in Oud-Beijerland 250 medewerkers. Onze Nederlandse fabrieken in Veghel en Oud-Beijerland zijn succesvol vanwege het moderne en efficiënte productieproces. 

Mars Nederland B.V. (Veghel)

Tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, in het Brabantse Veghel, staat één van 's werelds grootste chocoladeproducerende fabrieken. Hier produceert Mars chocoladerepen voor de merken MARS®, BOUNTY®, TWIX®, SNICKERS®, MILKY WAY®, CELEBRATIONS®, MALTESERS® en MARS PLANETS®.

De fabriek in Veghel produceert niet alleen voor de Nederlandse markt, zij bedient ook vele andere Marsfabrieken met halffabrikaten, zoals chocolade en pinda’s. Binnen Mars Europa neemt de Veghelse fabriek al jarenlang een leidende positie in als één van de meest efficiente productie-units van chocoladeproducten. Om deze reden vervult Veghel een voorbeeldfunctie en zijn de medewerkers van deze fabriek vaak betrokken bij de opstart van nieuwe Mars-fabrieken elders.

Nederlandse Markt (Veghel)

Het hoofdkantoor voor marketing en sales van chocolade en diervoeding voor de Nederlandse markt is ook gevestigd in Veghel. Hiervandaan worden, naast de chocolade repen die we zelf produceren, ook M&M’s®, DOVE® en BALISTO® verkocht.

Onze diervoeding merken zijn PEDIGREE®, FROLIC®, CESAR® en PERFECT FIT™ voor honden. WHISKAS®, SHEBA®, KITEKAT®, CATSAN® en PERFECT FIT™ voor katten.

Mars Food Europe C.V. (Oud- Beijerland)

Ten zuiden van Rotterdam, in Oud-Beijerland, staat een hypermoderne Food-fabriek die zich de grootste van Mars Europa mag noemen. Van oorsprong is deze vestiging van Mars voortgekomen uit de onderneming Koen Visser, waarna de fabriek in 1993 opnieuw is opgebouwd.

Onze fabriek in Oud-Beijerland produceert Oosterse en Mediterrane maaltijdsauzen voor de merken UNCLE BEN'S®, SUZI WAN®, DOLMIO® en SEEDS OF CHANGE® (100% biologisch). De producten worden geleverd aan meer dan 25 landen. Om al haar afnemers optimaal te bedienen, produceert Oud-Beijerland in vele verschillende verpakkingen en formaten.

Meer informatie

Onderstaand kunnen een 4-tal films van Mars, worden gedownload:


 

Share

Netwerk