Hobij Groep

Contactgegevens
Adres: 
Heilig Hartplein 1
Postcode: 
5462 AE
Plaats: 
Veghel
Contactpersoon: 
dhr. H. van Horen
Telefoonnr: 
0413-870038
E-mailadres: 
hvanhoren@hobij.nl
Website: 
http://www.hobij.nl

HOBIJ Groep heeft verschillende vestigingen in Brabant. In totaal staan zo'n 40 enthousiaste medewerkers tot uw dienst op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie, interim management en internationale arbeidskrachten.

Ruim 800 mensen zijn dagelijks via HOBIJ Groep aan de slag. De opdrachtgevers van HOBIJ bevinden zich met name in de specialismen productie & techniek, logistiek en food. Samen delen zij het HOBIJ-gevoel. Nieuwsgierig naar het HOBIJ-gevoel? Lees meer!

Hoe HOBIJ werkt
HOBIJ Groep staat bij opdrachtgevers en kandidaten bekend om de persoonlijke aanpak, die zij als zeer prettig en zeker belangrijk ervaren. Vandaar ook het credo ‘Persoonlijker in Personeel’. Bij HOBIJ Groep draait het om inzicht in mensen en hun mogelijkheden. Een persoonlijke aanpak, zowel richting kandidaat als opdrachtgever, vormt het uitgangspunt. Jouw wensen, opleidingsniveau en ervaringen bepalen namelijk welk onderdeel van HOBIJ Groep jou het beste van dienst kan zijn. Dus laat HOBIJ weten welke vacature je interessant lijkt of welk vakgebied jou aanspreekt, wij helpen jou graag op weg naar werk dat bij je past!

Specialisme in Food, Logistiek en Techniek

HOBIJ is gespecialiseerd in enkele specifieke branches. Op het gebied van Food, Logistiek en Productie & Techniek heeft HOBIJ inmiddels een goede naam weten te vestigen. De Veghelse oorsprong van HOBIJ heeft daar alles mee te maken: Veghel staat bij veel mensen bekend als het Brabantse centrum voor bruisende industrie. Daar waar diverse grote, maar ook kleine succesvolle bedrijven in deze branches hun (hoofd)kantoor en/of distributiecentrum gevestigd hebben.

Zit je in de Food, Logistiek of Productie & Techniek en ben je benieuwd wat HOBIJ voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Voedingsindustrie
De consument van vandaag stelt hoge eisen aan voeding. Natuurlijk! Denk aan de stijgende vraag naar biologische versproducten, kant-en-klare maaltijden en panklare groenten. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf in de Food kan vertrouwen op haar personeel. HOBIJ heeft oog voor goed personeel in uiteenlopende functies, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Om de bedrijven in deze branche een nog betere dienstverlening te kunnen bieden, volgen onze medewerkers cursussen voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is het gevoel voor Food ons met de paplepel ingegoten. We zitten er tenslotte middenin!

Logistiek
HOBIJ heeft vanaf het begin van haar bestaan logistieke bedrijven voorzien van personeel op uiteenlopende niveaus. Door in de loop der jaren specialisten in huis te halen op dit gebied, weten de medewerkers precies wat er bij logistieke bedrijven speelt, en dat de vraag naar zowel tijdelijk als vast personeel nogal eens kan schommelen. Door een nauwe samenwerking tussen onze bedrijfsonderdelen, kan HOBIJ flexibel inspringen op de specifieke behoefte van uw bedrijf.

Productie & Techniek
Ook in de producerende branche is HOBIJ thuis in haar vak. De verschillende bedrijfsonderdelen leveren ieder een eigen bijdrage aan dit specialisme. Te denken valt aan functies als operator of productiekracht, maar ook voor de meer technische functies zoals onderhouds- of servicemonteur ben je bij HOBIJ op de goede plek.

Share

Netwerk