Fransen Gerrits

Contactgegevens
Adres: 
Brugstraat 13
Postcode: 
5469 EA
Plaats: 
Erp
Contactpersoon: 
dhr. H. Fransen
Telefoonnr: 
0413-213261
E-mailadres: 
info@fransengerrits.nl

 

Buitengewoon goed voer is de basis van Fransen Gerrits. Maar we doen meer. Via korte lijnen wordt u als klant snel en deskundig bediend in service en advisering. Geen bureaucratie, maar snel en doeltreffend handelen leidt tot succes voor u en ons.

Het relatief kleine werkgebied én de platte organisatie van Fransen Gerrits, bieden alle mogelijkheden om flexibel om te gaan met uw specifieke wensen. Dus voer en advies op maat zonder extra kosten.

De voeders van Fransen Gerrits vinden hun weg naar de gemiddeld wat grotere bedrijven die zich in een compact gebied bevinden. Lagere kosten zijn het gevolg. Bovendien produceert Fransen Gerrits haar voeders in gespecialiseerde fabrieken welke beleverd worden met grondstoffen vanuit het eigen op- en overslagbedrijf in Oss. In ons laboratorium worden de grondstoffen, het gereed product maar ook bijproducten op kwaliteit en voedselveiligheid onderzocht. Deze manier van werken stelt Fransen Gerrits in staat om een breed assortiment voeders en grondstoffen te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Door voortdurend te zoeken naar verbeteringen in voersamenstellingen, wordt u steeds in staat gesteld om met voeders van Fransen Gerrits topresultaten te behalen. Daarbij wordt u ondersteund door zeer ervaren en deskundige adviseurs.
 

Share

Netwerk