De Veer Vleeswaren

Contactgegevens
Adres: 
Spaanderstraat 11
Postcode: 
5348 LA
Plaats: 
Oss
Contactpersoon: 
dhr. J. de Veer
Telefoonnr: 
0412-692122
E-mailadres: 
info@deveervleeswaren.nl

De Veer Vleeswaren is een vooruitstrevende vleeswaren-grossier. Gericht op de supermarkten, groentespeciaalzaak, visspeciaalzaak, kaasspeciaalzaak, horeca, instellingen en cateringbedrijven. Belangrijk is hierbij het stuk ambacht en kwaliteit.
In de ambachtelijke keuken van het bedrijf worden de mooiste hammen vervaardigd. Specialiteiten worden er gemaakt in allerlei smaken. Van een mooie Canadese ham tot een fijne Bourgondische rib. Ook balkenbrij , zult en allerlei regionale speksoorten worden hier vervaardigd.

Het bedrijf biedt werk aan 9 medewerk[st]ers die dagelijks bezig zijn om hun klanten te bedienen. Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst tot op het moment dat het product in uw bedrijft ligt denken wij met u mee.
Bij de Veer Vleeswaren kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren, maaltijden, soepen, sauzen, tapas, salades en kaas. De wensen en behoeften van u als klant staat altijd centraal!
Er wordt bij de Veer Vleeswaren flexibel ingesprongen op trends en ontwikkelingen in de markt. Ook houden we de communicatielijnen kort zodat u directe en juiste service krijgt.


Historie
Ruim 40 jaar geleden startte Tinie de Veer in Heesch aan de Nieuwstraat een ambachtelijk vleeswarenbedrijf. De kennis en vaardigheid van zijn vader werd ook ten dienste van de jonge onderneming ingezet en zo kon het bedrijf zich ontwikkelen.Daar werden de allereerste hammen vervaardigd en is de receptuur ontstaan die heden ten dagen nog steeds gebruikt worden. Immers wat goed is moet je in zijn waarde laten.Met zijn vakkennis, ambacht en enthousiasme bracht Tinie de Veer zijn producten tot ver in de regio. Naamsbekendheid werd pas goed verkregen na het lanceren van Koude Schotel van de Veer. Samen met een kok werd door Tinie de Veer de receptuur hiervoor bedacht.

De befaamde witte emmer met oranje deksel kunt u heden ten dagen nog overal terugvinden.

De productielijn werd uitgebreid met rookvlees en andere hammen.
Zoon Maarten kwam als volleerd vakman, na enige jaren ervaring te hebben opgedaan als chef-slager elders, in begin jaren 90 in het bedrijf. Zoon Jeroen kwam ook begin jaren 90 in het bedrijf. Met ruime ervaring als verkoper neemt hij de dagelijkse leiding op zich.

In 1998 werd het pand in Heesch te klein en werd er uitgeweken naar een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein Elzenburg te Oss. Dit leverde een verdubbeling van de werkruimte op. Het pand voldoet heden ten dagen aan alle H.A.C.C.P- normen. Deze in de levensmiddelen bekende certificering heeft als doel de voedselveiligheid naar u als klant te waarborgen.

Share

Netwerk