De Heus Voeders

Contactgegevens
Adres: 
Huygensweg 20
Postcode: 
5466 AN
Plaats: 
Veghel
Contactpersoon: 
dhr. R. Posthumus
Telefoonnr: 
0413-214255
E-mailadres: 
rposthumus@de-heus.nl

 

De Heus Voeders B.V.

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. De groei in Nederland is gerealiseerd door autonome groei en overnames. Mede door de snelle uitbreiding buiten Nederland behoort De Heus inmiddels tot de top 20 van diervoederleveranciers in de wereld.

In 2009 produceerde De Heus Voeders meer dan 3,0 miljoen ton (metrisch) diervoeders in haar eigen productielocaties, waarvan 1,92 miljoen ton in Nederland. 11 van de 30 productielocaties van De Heus staan in Nederland. De Heus produceert mengvoeders volgens de richtlijnen van de kwaliteitssystemen GMP+. Bovendien wordt voor de grondstoffeninkoop deelgenomen aan TrusQ een samenwerkingsverband voor de borging van kwaliteit bij de inkoop van grondstoffen.

Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 45 landen, waaronder werkmaatschappijen in Polen, Rusland, Tsjechië, Egypte, Ethiopië, Zuid-Afrika en Vietnam. Tevens is De Heus actief op de Chinese markt, daar heeft De Heus een strategische alliantie met Wellhope Agri-Tech Co Ltd. Daarnaast zijn we middels de export van concentraten actief op vele buitenlandse markten, de belangrijkste daarvan in Oost-Europa en het Midden-Oosten. Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 1.700 medewerkers, waaronder 575 in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede.

 

Share

Netwerk