Dalco Food

Contactgegevens
Adres: 
Sweelinckstraat 8
Postcode: 
5344 AE
Plaats: 
Oss
Contactpersoon: 
dhr. C. van de Tillaar
Telefoonnr: 
0412-675050
E-mailadres: 
info@dalco.nl
Website: 
http://www.dalco.nl

Gerard Wagemakers sr. is de grondvester van Dalco Food. In 1975 ziet het bedrijf het daglicht als Wagemakers – als jongste zoon van een middenstandsgezin – besluit om voor zichzelf te beginnen. In de beginjaren vervaardigt Dalco Food verse producten als schnitzels en vinken voor verschillende instellingen. Inmiddels is Dalco Food uitgegroeid tot een middengroot familiebedrijf met ongeveer 100 medewerkers.

 

2 Miljoen producten per week
De medewerkers van Dalco Food vervaardigen wekelijks ongeveer 2 miljoen convenience producten, waaronder schnitzels, gehaktballen, hamburgers en cordon bleus, maar ook vegetarische producten. Deze vlees- en pluimveeproducten en vleesvervangers vinden vooral onder private label hun weg richting vele  supermarktketens, groothandels en restaurantketens door geheel Europa. In dit kader kan Dalco Food voor het nationale transport vijf eigen vrachtwagens inzetten. Voor export werkt het bedrijf samen met verschillende transporteurs.

Samenwerken leidt tot succes
Dalco Food bouwt als familiebedrijf elke dag aan een transparante, slagvaardige en flexibele organisatie met deskundige medewerkers, die de wensen van de klanten vertalen in smakelijke en succesvolle producten. Daarom is voor Dalco Food een goede, open communicatie met haar klanten erg belangrijk. Immers, alleen door een goede samenwerking kan Dalco Food hoogstaande producten afleveren, die een bijdrage leveren aan het succes van haar klanten.

Share

Netwerk