Daelmans Banket

Contactgegevens
Adres: 
Kerkstraat 48
Postcode: 
5253 AP
Plaats: 
Nieuwkuijk
Contactpersoon: 
mevr. J. van Nes
Telefoonnr: 
073 – 51 88 444
E-mailadres: 
info@daelmansbanket.nl

In Vlijmen en omstreken eet men al sinds 1909 banket van Daelmans. Het banket kwam uit de oven van de oprichter en de plaatselijke bakker Hermanus Daelmans. Door de jaren heen groeide het lokale bakkersbedrijfje uit tot het hedendaagse internationale en zelfstandige familiebedrijf.

  
Daelmans Banket is op nationaal niveau marktleider in kokos- en gevuld bladerdeegbanket en is wereldwijd marktleider in stroopwafels. We blijven investeren in groei, omdat schaalvergroting ons in staat stelt het beste banket te maken waar inkopers met een gerust hart hun label aan toevertrouwen.

Als zelfstandige organisatie kunnen we snel en flexibel op uw wensen inspelen. Van de ontwikkeling van een nieuw cakeje tot gedecentraliseerde levering en van de razendsnelle productie voor een grote actie tot en met de presentatie van het banket in de schappen. Onze klanten zijn grote retailketens afkomstig van over de gehele wereld. Deze klanten kiezen voor Daelmans vanwege de H.A.C.C.P. en B.R.C. gecertificeerde bakkerijen, persoonlijke aandacht en de bijzondere samenstelling van onze producten.

Onze producten zijn, vaak als private label, verkrijgbaar bij bijna alle supermarkten in Nederland en vele grote supermarktketens in Europa. Stroopwafels en sprits worden vrijwel over de hele wereld verkocht. Vooral stroopwafels worden veel afgezet in het horecakanaal en bij benzinestations.


Bij Daelmans wordt met veel passie en plezier gewerkt. Er is een platte organisatie met een open cultuur waarin individuele initiatieven gewaardeerd worden. Daelmans biedt werk aan circa 200 mensen waarvan velen op part time basis werken.
 

Share

Netwerk