Bakkerij Bacu Uden B.V.

Contactgegevens
Adres: 
Liessentstraat 10
Postcode: 
5405 AG
Plaats: 
Uden
Contactpersoon: 
dhr. J. Aldenhuijsen
Telefoonnr: 
0413-339999
E-mailadres: 
info@bacu.nl
Website: 
http://www.bacu.nl

In de jaren negentig heeft de broodmarkt een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Het assortiment werd breder en veel luxer. Tegelijkertijd trad er door fusies en overnames een concentratie op in het verkoopkanaal van bakkerijen. Deze twee ontwikkelingen vroegen om een andere marktbenadering van het bakkersvak. Zo ontstond in 1997 de organisatie Bake Five.

Inmiddels is Bake Five uitgegroeid tot een grote collectieve organisatie van 16 industriële bakkerijen in Nederland.

Bake Five is dé partner in de categorie brood en banket. Alle Bake Five-bakkerijen voorzien dagelijks de complete bakkerijafdeling van de supermarkt van dagverse brood, bake-off en banket producten. Als totaalaanbieder wordt er op assortimentsniveau samen met inkopers, catergory managers en supermarktondernemers nauwkeurig gekeken naar de samenstelling van de verschillende assortimentsgroepen binnen dagvers brood en banket. Partnership en klantgerichtheid zijn hierin belangrijke factoren.

Aan de kwaliteit van onze producten worden hoge eisen gesteld in het belang van onze klanten en de consument. Door middel van centrale inkoop van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, vakmanschap en een beheerst productieproces wordt de kwaliteit van onze producten dagelijks gewaarborgd.

Vanuit het hoofdkantoor in Leusden worden de zakelijke belangen van de aangesloten bakkerijen behartigd. Hier zijn de volgende afdelingen gecentraliseerd; 
- Accountbureau
- Accountmanagement
- Automatisering
- Inkoop
- Logistiek
- Marketing
- Quality Assurance

Share

Netwerk