Agrifirm

Contactgegevens
Adres: 
Boogschutterstraat 1A
Postcode: 
7324 AE
Plaats: 
Apeldoorn
Contactpersoon: 
mevr. K. van den Eijnden
Telefoonnr: 
(088) 488 11 00
E-mailadres: 
feed@agrifirm.com

De klant centraal
Agrifirm Feed levert in Nederland kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. Of het nu gaat om melkvee, varkens, pluimvee, vleesvee of geiten. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog completer zijn of toegesneden op specifieke behoeftes. 

Er werken ruim 800 medewerkers bij Agrifirm Feed, waarvan ruim 200 specialisten in de buitendienst. We staan dicht bij de dagelijkse praktijk. De buitendienst werkt regionaal en weet wat er speelt op de bedrijven van onze klanten. Onze moderne fabrieken bevinden zich op goed bereikbare locaties verspreid over het land. Daardoor staan we dichtbij de klant en is onze werkwijze efficiënt.

Onze missie
Agrifirm Feed is marktleider op het gebied van veevoeders in Nederland. De missie van Agrifirm Feed is om waarde te genereren voor de leden en klanten. We willen het rendement van onze klanten verbeteren dankzij innovatieve en duurzame oplossingen, deskundige advisering, betrokkenheid bij onze klanten en een efficiënte organisatie. Zo vormen we een schakel in succes voor onze klanten.

Alles wat uw dieren nodig hebben
U kunt bij Agrifirm Feed terecht voor advies en totale voeroplossingen, maar natuurlijk ook voor reguliere bestellingen van:
?Mengvoer
?Vochtrijke voeders
?Grondstoffen
?Meststoffen
?Maiszaad
?Overige voerartikelen

?Graszaad
?Kuilfolie
?Strooisel
?Mineralen
?Vitamines

Deskundige specialisten, efficiënte dienstverlening
Agrifirm Feed heeft voor elke sector specialisten in huis om de rundveehouderij, melkveehouderij, de vleesvee-, geiten en paardenhouderij en pluimvee- en varkenshouderij te adviseren en begeleiden. Achter de schermen werkt daarnaast een groot team van betrokken medewerkers aan het hele proces van productie tot levering. Onze focus ligt op hoge kwaliteit, korte communicatielijnen, flexibiliteit, efficiëntie en een scherpe kostprijs.

Hier treft u een film van Agrifirm aan over de Relatiedag 2011.

Share

Netwerk